Què és baluh?

JA ESTÀ DISPONIBLE! Busca’ns a iTunes o segueix aquest enllaç!

baluh proporciona una solució de comunicació amb totes les funcions augmentativa i alternativa per a les persones que tenen dificultat per parlar. baluh és una aplicació realitzada per a plataformes tàctils de APPLE (iPhone o iPod Touch i Ipad). Ofereix so natural, veus de text a veu, inicialment en 14 idiomes. baluh funciona amb els pictogrames de ARASAAC. Aquests pictogrames es distribueixen sota llicència Creative Commons.

S’ha realitzat una selecció d’uns 400 pictogrames per part de l’Àrea de Logopèdia de la FUNDACIÓ PAIDEIA, que són la base per poder realitzar un “el meu llibre” que cobreix un percentatge molt alt d’usuaris amb necessitats específiques del llenguatge.

baluh et permet crear el teu “El meu llibre” fàcilment de tal manera que l’usuari tingui el que necessita, i no una cosa que sigui massa extens, o impossible de manejar per l’usuari final. baluh t’ofereix la possibilitat de descarregar-te els picti que necessitis, directament des del web de ARASAAC.

La finalitat de baluh és molt clara, és una aplicació feta perquè sigui molt funcional, sense malabarismes de cap tipus. L’objectiu de baluh és permetre a l’usuari tenir una comunicació amb el seu entorn, àgil i duradora. baluh està molt enfocat a nens i adults amb TGD (Trastorn Generalitzat del Desenvolupament), dins del qual trobem, Trastorn de Rett, Síndrome d’Asperger, l’espectre autista, …. amb necessitats específiques de llenguatge. A més pot ser de gran utilitat usuaris amb paràlisi cerebral, síndrome de down, discapacitats del desenvolupament, apràxia, accident cerebrovascular o una lesió cerebral traumàtica.

baluh pot ser una solució molt útil en hospitals i en serveis específics de rehabilitació.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s